00:00 Saat Anlamı, Çift saatlerden 00:00 nın (sıfır sıfır sıfır sıfır) anlamı

0
Advertisement

Çift saatlerden 00:00’ın (sıfır sıfır sıfır sıfır) anlamı nedir? Saat 00:00 ne anlama gelir, saatlerin anlamları, açıklamaları.

00:00 Saat Anlamı

00:00 Saat Anlamı

00:00 Saat Anlamı : ŞU ANDA SENİ RÜYASINDA GÖRÜYOR

Saat 00:00 itibariyle, sevdiğin seni rüyasında görüyor. 00:00 bir önceki günün bitişi, yeni bir güne geçilen andır. Yeni bir güne sevgilinle başlamak ne kadar da güzel. İşte sevdiğin de şu an yeni güne seninle başlıyor, rüyasında seni görüyor. İnsanın rüyasında sevdiğini görmesi rüyaların en güzeli olsa gerek. Bu kişi de rüyaların en güzeli ile şu anda baş başa.

Bazı kimseler gördükleri rüyaları çok net hatırlarken bazılarıysa hatırlamazlar. Umarız sevdiğin kişi rüyalarını hatırlayabilenlerdendir. Yarın görüşünce sana rüyasını anlatması ne kadar güzel olurdu. Eminiz şu anda senin aklımda deli sorular var. Acaba şu anda yüz ifadesi nasıl? Acaba gülümsüyor mu? Acaba güzel bir rüya mı görüyor yoksa rüyada kavga falan mı ediyoruz? diye… Eğer ilişkiniz müsaitse bunları yarın ona sorarak görebilirsin. Hadi artık sen de yat da sen de rüyanda sevdiğini gör. Belki rüyalarda buluşursunuz..

Advertisement

Leave A Reply