03:03 Saat Anlamı

0
Advertisement

Çift saatlerden 03:03’ün (sıfır üç sıfır üç) anlamı nedir? Saat 03:03 ne anlama gelir, saatlerin anlamları, açıklamaları.

03:03 Saat Anlamı

03:03 Saat Anlamı : SANA AŞIK OLMAYA BAŞLIYOR

Saat 03 03 sana aşık olmaya başlıyor anlamına gelir. Yeni ve çok güzel bir ilişkinin ilk adımlarının atıldığını müjdeleyen saat 03:03. Flörtleşme ilişkilerde en çok özlenen, en güzel anların yaşandığı dönemde. Kişiler ileride evlenseler bile o ilk aşık oldukları dönemin tadı her zaman hoş bir hatıra olarak kalır. Çoğu zaman o özel anlar, o ilk heyecanlar tekrar yaşanmak istenir. Sevgi barındıran ilişkinin her dönemi güzel olmakla birlikte o ilk heyecanları tekrar yaşamaya imkan yoktur maalesef.

İşte şimdi siz bu güzel anları yaşıyorsunuz ve iyi değerlendirmelisiniz. Bu günler geri gelmeyecek. Sevgiliniz size aşık olmak üzere ve sizde ona. Artık aşkınızı birbirimize itiraf etmenin zamanı geldi. Zaman kaybetmeyi bırakıp doyasıya yaşamalısınız bu günleri. Bize bahşedilen bu kısa ömürde ancak seviyorsak, aşıksak yaşadığımız anlarız. Kalbimizin hızla attığını hissettiğimiz zaman aslında yaşıyoruzdur. Sevgilinizin kalbi hızlı atmaya başladı bile..


Leave A Reply