04:04 Saat Anlamı

0
Advertisement

Çift saatlerden 04:04’ün (sıfır dört sıfır dört) anlamı nedir? Saat 04:04 ne anlama gelir, saatlerin anlamları, açıklamaları.

04:04 Saat Anlamı

04:04 Saat Anlamı: SENİ ÇOK SEVİYOR

Saat 04: 04 seni çok seviyor anlamına gelir. Sevgi kolay kolay bulunabilen bir şey değil bulundu mu da kaybetmemek gerekir. Bu insan seni çok seviyor. Belki senin istediğin şekilde, belki kendi tarzında ama seviyor işte.. Herkes farklı farklı sever, herkesin sevme biçimleri farklıdır. Kimi zaman bu sevgiyi yeterince hissetmemiş olabilirsin veya senin istediğin romantik jestleri yapmamış olabilir. Herkesin sevme biçimi farklı olduğunu unutmamalısın. Zaman içinde birbirinizin nelerden hoşlanıp nelerden hoşlanmadığını öğrenecek, ilişkinizi ve sevginizi geliştireceksiniz.

Peki sen bu insanı gerçekten seviyor musun? Asıl sorulması gereken soru bu. Eğer sevmediğini düşünüyor yada sadece gönül eğlendirmeyi planlıyorsan, yanlış seçim yapmış durumdasın. Kimsenin duyguları ile oynamak sana yakışmaz. Dediğimiz gibi bu insan seni çok seviyor o yüzden duygular karşılıklı değilse kısa zamanda, sana daha fazla bağlanmadan uzaklaşmalısın. Ne bu kişi, ne de sen sonradan acı çekmeyi hak etmiyorsunuz. Duygular karşılıklıysa oh ne ala… Çirkinliklerle dolu dünyayı sevginizle güzelleştirin.


Leave A Reply