08:08 Saat Anlamı

0
Advertisement

Çift saatlerden 08:08’in (sıfır sekiz sıfır sekiz) anlamı nedir? Saat 08:08 ne anlama gelir, saatlerin anlamları, açıklamaları.

08:08 Saat Anlamı

08:08 Saat Anlamı

Saat 08 08, sabah kahvaltı teklif edecek anlamına geliyor. Bu sabah gün çok güzel başlayacak gibi görünüyor. Bu güzel sabahı onunla kahvaltı ederek taçlandırabilirsin. Zaten onun da isteği bu.

Kahvaltının mutlulukla bir alakası olmalı, demiş şair. Gerçekten de günün en güzel zamanları sabah saatleridir ve en güzel yemeği kahvaltıdır. Öncelikle kahvaltı hakkı verilerek yapıldığında güne mutlu ve enerjik başlamayı sağlar. Gece boyunca dinlenen mideye giren kahvaltı zaten insanlara büyük bir haz verir. Hele hele bu güzelliği sevgilinle paylaşmak huzurun tanımı olsa gerek.Eğer bu aralar zamanın böyle güzel bir kahvaltıya müsait değilse bunun için kısa zamanda fırsat yaratmalısın. Eğer şu anda ondan uzaktaysan yanında olmak istediğini bil. Bu keyfi Seninle yaşamak istiyor. Sevginiz ve arkadaşlığınızın pekişmesi için de böyle bir kahvaltı çok etkili olacaktır. Sabahın bu güzel anında güzel bir öpücüğü de kahvaltı sonrası tatlı olarak vermeye ne dersin?


Leave A Reply