Ev İdaresi (2 Yıllık) Bölümü Taban Puanları Başarı Sıralamaları 2021

0
Advertisement

Ev İdaresi (2 Yıllık) taban puanları. 2020 – 2021 yerleştirme sonuçlarına göre Ev İdaresi (2 Yıllık) olan üniversitelerdeki yerleşim durumuna göre taban puanları ve kontenjanları

2021 Ev İdaresi (2 Yıllık)Taban Puanları, Başarı Sıralamaları ve Kontenjan Bilgileri

Aşağıda yer alan tabloda Ev İdaresi (2 Yıllık) bölümüne ait olan taban puanları alfabetik olarak doğru sıralanmış hali ile yer almaktadır. Ev İdaresi (2 Yıllık) okumak isteyenler için bir rehber niteliği taşıyan tablo tamamen ÖSYM verileri ile hazırlanmıştır.

2020 yılında yapılan YKS sınavı sonrası ortaya çıkan  Ev İdaresi (2 Yıllık) taban puanları Üniversite ismine göre alfabetik olarak sıralanmıştır. 2021 yılında yapılacak olan YKS sınavı ile Ev İdaresi (2 Yıllık) hedefleyen tüm adayların aşağıda yalın bilgiler veren tablomuza göre tercihlerini şekillendirmeleri beklenmektedir.

Üniversite Adı /  Bölümü / Puan Türü / Kont. / Taban Puanı / Başarı Sıralaması

Anadolu Üniversitesi (Eskişehir) (Devlet) – Ev İdaresi (A.Ö.) – TYT – 1,025 – 194,54157 – 1.652.586

Ev İdaresi

50%
50%
Awesome

Ev İdaresi Önlisans Programı, bireyin kişisel yaşamında ve ev ortamında gerek kendisiyle gerek aile bireyleriyle gerekse sahip olduğu tüm kaynaklarla en etkili biçimde sağlık ve ekonomi ilkelerine uygun bir biçimde etkileşmesini sağlamak için gerekli olan güncel bilgi, yetenek ve becerileri kazandırmayı amaçlamaktadır. Bu bağlamda Ev İdaresi Önlisans Programı, hem evin hem de evin işlerini üstlenen kurumların yönetimi alanında çalışacak insan gücünü yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

  • İş İmkanları
    5
  • Kazanma Zorluğu
    5

Leave A Reply