Tahribatsız Muayene (2 Yıllık) Taban Puanları Başarı Sıralamaları 2021

0
Advertisement

2020 – 2021 yerleştirme sonuçlarına göre Tahribatsız Muayene (2 Yıllık) olan üniversitelerdeki taban puanları, başarı sıralamaları ve kontenjanları

2021 Tahribatsız Muayene (2 Yıllık)Taban Puanları, Başarı Sıralamaları ve Kontenjanları

Aşağıda yer alan tabloda Tahribatsız Muayene (2 Yıllık) bölümüne ait olan taban puanları alfabetik olarak doğru sıralanmış hali ile yer almaktadır. Tahribatsız Muayene (2 Yıllık) okumak isteyenler için bir rehber niteliği taşıyan tablo tamamen ÖSYM verileri ile hazırlanmıştır.

2020 yılında yapılan YKS sınavı sonrası ortaya çıkan  Tahribatsız Muayene (2 Yıllık) taban puanları Üniversite ismine göre alfabetik olarak sıralanmıştır. 2021 yılında yapılacak olan YKS sınavı ile Tahribatsız Muayene (2 Yıllık) hedefleyen tüm adayların aşağıda yalın bilgiler veren tablomuza göre tercihlerini şekillendirmeleri beklenmektedir.

Üniversite Adı / Bölüm / Puan Türü / Kont. / Taban Puanları / Başarı Sıralamaları

  • İstanbul Gedik Üniversitesi (İstanbul) (Vakıf) / Tahribatsız Muayene (Burslu) / TYT / 5 / 256,88672 / 850,423 / –
  • İstanbul Gedik Üniversitesi (İstanbul) (Vakıf) / Tahribatsız Muayene (%50 İnd.) / TYT / 25 / Dolmadı / –

Tahribatsız Muayene

75%
75%
Awesome

Tahribatsız muayene yapılacak olan malzeme ya da parçanın bütünlüğüne zarar vermeden, malzemelerin içyapısının ve malzeme yüzeyinin, gerekli materyal ve metotlar kullanarak incelenmesi, yorumlanması; ürünlerin çeşitli endüstriyel alanlarda kullanımı öncesinde kalite açısından uygunluğunun değerlendirilmesini yapan kişidir.

  • İş İmkanları
    8
  • Kazanma Zorluğu
    7

Leave A Reply