01:01 Saat Anlamı

0
Advertisement

Çift saatlerden 01:01’in (sıfır bir sıfır bir) anlamı nedir? Saat 01:01 ne anlama gelir, saatlerin anlamları, açıklamaları.

01:01 Saat Anlamı

01:01 Saat Anlamı : SENİNLE OLMAKTAN ÇOK MUTLU

Saat 0101 seninle olmaktan çok mutlu anlamına gelir. Mutluluğu yakalamanın çok zor olduğu günümüzde sevdiğiniz insanı mutlu edebiliyorsanız bu sizin özellikli bir insan olduğunuzu gösterir. Tabii bazı insanları ne yaparsanız yapın mutlu etmek mümkün olmaz. Mutluluğun biraz da insanın içinde olduğunu söyleyerek saatimize geri dönelim.

01:01 güzel bir ilişkinin göstergesidir. Mutluluk veren bir ilişkide bile bazı anlaşmazlıklar olsa bile bunlar çok normaldir. Bu gibi ufak tatsızlıkları fazla kafanıza takmamanızı tavsiye ederiz. Genel olarak mutluluğunuza odaklanın nitekim O, mutlu bir ilişkiniz olduğunu düşünüyor. Bu ilişkide mutluluğun çift taraflı olmasını umarız. Bunun için de kendinizi eften püften şeyler için mutsuz etmeyin. Anı yaşayın. Mutluluk veya mutsuzluk insanın bakış açısı, düşünce şekli ile doğrudan ilişkili. Mutsuz olmayı alışkanlık edinen biri en güzel giden ilişkide dahi mutsuzluk, tatsızlık yaratacak, kendini üzecek bir şeyler bulmayı başarır. Siz onlardan olmayın. Karşı tarafı mutlu edebilen bir insan kendini de edebilir diye düşünüyoruz. Mutluluklar…


Leave A Reply