07:07 Saat Anlamı

0
Advertisement

Çift saatlerden 07:07’in (sıfır yedi sıfır yedi) anlamı nedir? Saat 07:07 ne anlama gelir, saatlerin anlamları, açıklamaları.

07:07 Saat Anlamı

07:07 Saat Anlamı: ELİNİ TUTMAK İSTİYOR

Saat 07:07 nin anlamı elini tutmak istiyor. Saatin anlamı çok masumane ve bir o kadar da heyecan yüklü bir istek. İnsanlar sevdiklerine dokunmak, yakın olmak, sıcaklıklarını hissetmek isterler. Sevdiğiniz sizin sadece elinizi tutmak için bile yanıp tutuşuyor. Ne kadar güzeldir sahilde el ele dolaşan çiftler… Sanki hayata karşı elele, birlikte, güçlerimizi birleştirerek mücadele edeceğiz, der gibi mesaj verirler.

Elele olmanın aslında çok büyük, derin bir anlamı vardır. El ele olmak, hem sevgiyi, hem gücü, hem direnmeyi, hem de yardımlaşmayı ifade eder. Eğer sevdiğin henüz elini tutamamışsa, henüz senin elini tutmaya cesaret edememişse yakın zamanda cesaret edecek gibi gözüküyor. Çünkü aklına koymuş, elini tutmak sana daha yakın olmak, seninle birlikte olmak istiyor. Bu heyecanlı sürecin sen de tadını çıkar. İlkler her zaman daha fazla heyecan ve mutluluk verirler. İlk el ele tutuştuğunuz anı her zaman hatırlamanız ve ellerinizin asla ayrılmaması dileğiyle.


Leave A Reply