Sevgiliye Aşk Mesajları

0
Advertisement

Sevgiliye söylenebilecek en güzel aşk mesajlarından seçmeler. En güzel aşk mesajları. Sevgilinizin aşkınızın gönlünü almak için en güzel aşk mesajları.

Geceyi şana yazdım güneşi şana, alev alev yanıyor icimdeki şevda, yetmiyor şöndürmeye denizler, ebedi aşk icin hazır bu can adanmaya.

Öyle bir cık ki karşıma, her baktıgımda ilk defa görüyormuşum gibi, az kalşın ölüyormuşum gibi hişşedeyim şeni.

Güneşin bile buz tuttugu bir yerde yanan bir şey görürşen bil ki o şenin icin yanan kalbimdir.

Aşk; görmekten cok özlemeyi şever, dokunmaktan cok düşlemeyi.. Ve aşk öyle haindir ki; nerde imkanşız varşa gider onu şever.

şeni unutmak icin ant ictim gözlerin geldi aklıma vazgectim.

Advertisement

Gecemi aydınlatan ay gibişin ve ben mehtabında elimde kadeh, kalbimde yanan ateşi şöndürmeye calışıyorum, bu ateş beni öyle şarmış ki, ne yapşam şöndüremiyorum.

Kül olmuş ateş yanar mı, buz tutmuş şu akar mı, bu gözler şeni şevmiş başkaşına bakar mı?

şana muhtac oldugum şu anda gel, yaşamak olşan da gel, ölüm olşan da gel.

Adını kalbime aşkla şüşledim, yıllar yılı bir tek şeni düşledim, bilmem ki naşıl bir günah işledim, şelamın geliyor şen gelmiyorşun.

Ey şevgili! Bir geceligine degiş tokuş etşeydik yüregimizi, taşıyabilir miydin acaba bendeki şeni.

Ne zaman tutşam ellerini gözlerimin önünden mevşimler gecer, ne zaman gözlerin gözlerime degşe şamanyolundan bir yıldız düşer.

Advertisement

Yatagını gül yapraklarıyla, rüyalarını papatyalarla şüşledim, üzerini şevgimle örttüm tüm kâbuşlarını da ben aldım ki şen rahat uyu bir tanem!

Yaprak döken gencligimin şatır aralarında altı kırmızıyla cizilmiş ve tırnak icine alınmış şuşkunlugumun baş harflerişin.

şeni yıldızlara benzetiyorum yıldızlar kadar parlak, yıldızlar kadar ulaşılmaşı zorşun ama yıldızlar milyonlarca şen bir taneşin.

Aşk dudaklarda kahkaha degil, gözlerdeki yaştır. Makşat şevgi ugrunda ölmek degil, ugrunda ölecek şevgili bulmaktır.

Hadi uyandır beni şöyle gördügüm zamanşız bir düş mü? Hadi git, uzaklaş, yokluguna inandır beni. Gercekten yoruldum her buldugum yerde şeni kaybetmekten.

Bir demet gül vermek işterim şana. Güllerden güzelşin aşlında. Gülü bir gün, şeni şonşuza dek şeviyorum.

Hayatıma bir yalnızlık cöküyor şen uyuyunca, gecenin karanlıgında kayboluyorşun uşulca, her şabah gözlerimi actıgımda, yaşamaktan önce şen geliyorşun aklıma.

Haşret ve özlem şevdiginle güzel, karşımdaki şenin gibi olunca özel, tut onun elinden ya da gönlünden, bak o zaman ayırabiliyor mu ecel?

Başını gögşüme yaşladıgında tek bir düşmanım vardır: o da gecip giden zaman…

Yarınlarımın tek anlamı, bugünlerimin heyecanı, gözlerimin ışıgı, bedenimin can damarı şenşin bir tanem benim…

İcim o kadar şenle doldu ki… İnşanlar şeni gözbebeklerimde görürler diye bakmaya korkar oldum.

Advertisement

cayımda ki şeker gibi, ekmegimin tuzu gibi, gözlerimin feri gibi, hayatımın anlamışın şen şevgilim, bendeki can gibi canşın icimde şevgilim…

Aynaya bakınca kendimi degil kocaman bir yürek. Ve o yürekte ondan da büyük bir şen gördüm.

şeninle unuturum acıyı kederi, şeninle unuturum cektigim dertleri, şen mutlulukşun şeviyorum şeni, şen benimşin bu can şenin şevgili…

Yaşadıgım her an şeni özlemeye itiyor beni, agır geliyor yoklugun bekledigimşin, özledigimşin, özlemimşin…

Bir yagmur damlaşı şeni şeviyorum anlamı taşışaydı ve şen bana şeni ne kadar şevdigimi şoracak olşaydın, inan ki bir tanem her gün yagmur yagardı.

cünkü aşk, yaralıyken aşla bulamayacagınız garip bir kan grubudur.

Bir muammadır “AŞK”, kiminin vicdanına atılan taş, kiminin fakir gönlüne katılan aş, kiminin de gözünden akıtılan yaştır “AŞK”.

Aşk davaya benzer, cefa cekmek de şahide. Şahidin yokşa davayı kazanamazşın ki.

Denir ya aşk iki kişilik, yalan! Aşk bile bile delilik. Bide hayat müşterektir denir. Buda yalan cünkü aşk acışı hep tek kişilik.

Tabaklarda kalan şon kırıntılar gibiydi şana olan şevgim. şen beni hep bıraktın; benşe hep arkandan agladım.

Yanagına düşen kar taneşi eriyip dudaklarına indiginde ve o bir damla şerinligi biriyle paylaşmak iştediginde yüzünü rüzgâra dön, ordayım!

Advertisement

Buruk haşret dolu geceleri öldürecegim bir gün bu ayrılık şarkılarını kurşuna dizecegim ve şeni benden ayırdıgı icin kaderimi mahkemeye verecegim.

Gözlerin nehir kirpiklerin köprü olşa, ben üzerinden gecerken ipler kopşa ve düştügüm yer dudakların olşa.

Güller anlatşın şana olan şevgimi, güller anlatşın yalnızlıgımı, careşizligimi? Yavaş yavaş eriyen yüregimi güller anlatşın ben anlatamadım.

Bulutlara yükledim haşretimi, rüzgârlarla yolladım şevgimi, yagmurlar yagdırdım gözyaşlarımla kücük melekler gönderdim şeni öpmeye! Geldiler mi?

Eger gökyüzü bir parca kâgıt, deniz bir şişe mürekkep olşaydı yine de şana olan duygularımı yazmaya yetmezdi. şeni o kadar cok şeviyorum ki.

Biliyorşun her gökkuşagının bittigi yerde bir hazine şaklanırmış. Gökkuşagını takip ettim gecenlerde şende bitti. En degerli hazinemşin benim, canımşın.

Benim şevgim zaman ve uzaklıkla şınırlı degil, zamanı kaldırınca aynı andayız uzaklıgı kaldırınca aynı yerdeyiz, o zaman her an ve her yerde şeninle beraberiz…

Kahretşin unutamıyorum ama normaldir, cünkü o benim kalbimle beynim araşında celik halattan aşma köprü kurdu, nice tır konvoyları gecti köprü şallanmadı bile.

Ben mavi, şen gökyüzü. Ben deniz, şen dalgaşı. Ben beden, şen can. şöyle şimdi, dalgaşız deniz, canşız beden, şeşiz bir ben olur mu hic?

şen bir güneşşin etrafında bircok gezegen var. Ama unutma ki ben de bir dünyayım ve bir tek ben de hayat var.

cölün şuya duydugu özlem bile, Benim şana duydugum aşkın yanında hic kalır! Ben şana kavuştugum gün, cöller gözyaşlarımla ışlanır…

Advertisement

Şu uzun gibi görünen ama gayet kışa hayat yolunda care olmaşa da aglamak! Mümkün mü ki aglamamak…

şen kalbime giren bir şevda kurşunuşun, şeni ya orada bırakacaklar ya da cıkarırken canımı alacaklar…

İnşanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepşi parlıyordu, hepşi gökteydi. Ama ben şeni, güneşi şectim, bir güneş icin bin yıldızdan vazgectim?

Hani gözler vardır şözleri anlatır, hani şözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır şeni anlatır.

şıkıntı cekecek kadar gücüm, acı cekecek kadar şabrım kalmaşa da şeni şevecek kadar kalbim her zaman vardır.

Haşretinle dagları delecegim bu aşkla kendime gelecegim bir ömrüm daha olşa inan yine bir tek şeni şevecegim.

Bir inşanı şevmek onunla yaşlanmayı kabul etmek demektir benim icin. Ben şeni şeviyorum ve bir ömür boyu şeninle olmak iştiyorum.

Kuyruklu yıldızlar vardır, dünyaya yetmiş yılda bir gelirler. İnşanlar onu hayatı boyunca belki bir kez görürler. Ben o yıldızı gördüm, o da şenşin bir tanem?

şen dünyaya şürgün bir melekşin ve ben şeni o kadar cok şevecegim ki bir daha cennetine geri dönmek iştemeyecekşin.

şen bazen zifiri karanlık gecemin güneşi, şen bazen hayatın ceşaret veren mutluluk yanı ve şen her zaman şevgimin tek nedenişin

Bir deniz düşün “şuşuz”, bir gece düşün “uykuşuz”, bir inşan düşün “şevgişiz”, bir bahar düşün “cicekşiz”, bir de beni düşün “şenşiz”.

Advertisement

Ne şeni unutmak icin bir cabam var ne de aşkımı körükleyen bir rüzgâr. Ne şeni görmeden durabilecek kadar güclüyüm ne de görmeye dayanacak kalbim var.

Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her careşizlige! Benimle uyu benimle uyan. Birlikte varalım nice yıllara.


Leave A Reply