Özel Sözler

0
Advertisement

Özel sözler. Seçme en güzel ve özel sözler. Özel bir mesaj göndemrke isteyenler için topladığımız en özel ve güzel sözler.

Özel Sözler

Bir destan yazar gibi durmadan gündüz gece ben hep seni yazmısım yüregime gizlice.

Tabagına yiyebilecegin kadar yemek, Hayatına sevebilecegin kadar insan al. İsrafın lüzumu yok.

Dünyanın neresine gidersem gideyim gönlümün baskentinde oturanla baglantımı koparamıyorum.

Gecici öfkelerimizle kalıcı aptallıklar yaparız, ismini de ‘Kusura Bakma’ koyarız.

Advertisement

Eger yapamayacagınızı düsünüyorsanız, haklısınız. Yapamazsınız.

Ne varsa aradıgım bil ki sende bulmusum… Senden öncesi yoktu, seninle var olmusum… Sende bütün umutlar, sende bütün duygular… Beni sende arama, ben artık senin olmusum.

Alacakaranlıgı sevmem ben, ya gündüz olmalı ya gece. Kursun ya alnından vurmalı ya da namluda kalmalı. Yar dedigin ya senin gibi olmalı ya da hic olmamalı.

Ne zaman tutsam ellerini gözlerimin önünden mevsimler gecer, ne zaman gözlerin gözlerime degse samanyolundan bir yıldız düser.

Bugün bir cicekcinin önünden gecerken bir cicek ben cok güzelim beni al diyordu. Onu aldım ama güzel oldugu icin degil seni gördügünde utansın diye.

Bugün yeni bir meyhane kesfettim mezarlıgın karsısında bir gün beni arar da bulamazsan ya meyhanedeyim ya da tam karsısında.

Advertisement

Alaca karanlıgı sevmem ben, ya gündüz olmalı ya gece. Kursun ya alnından vurmalı ya da namluda kalmalı. Yar dedigin ya senin gibi olmalı ya da hic olmamalı.

Bugün bir cicekcinin önünden gecerken bir cicek ben cok güzelim beni al diyordu. Onu aldım ama güzel oldugu icin degil seni gördügünde utansın diye.

Mevsim aglıyor bugün, özlüyor o aydınlık günlerini, ayrılıyor yapraklar agaclardan bir hasret rüzgârıyla. Bana eylülü yasatma ey sevgili!

Buruk bir duygu yüklenirse yüregine, gözlerin zaman zaman dalarsa uzaklara, kulakların zamansız deli gibi cınlarsa, bil ki bir yerlerde deli gibi özlenmissindir.

Yıldızlar gökyüzünde kayarken, melekler ise oynasırken, sen ise dalıp beni düsünürken, seni daima kalbimin derinliklerinde izleyecegim.

Bir umut kusu ciz yüregime beyaz olsun tüyleri kalbin kadar temiz olsun. Bir kanadı senin icin diger kanadı da sevdigin icin cırpsın.

Sonra gülüsün geldi aklıma ve icimden dedim ki; yine gelsen yine severim seni.

Bazı asklar okyanus gibidir. Görmesen de sonunun bir yerde bittigini bilirsin, simdi okyanuslar bile kıskanır sana olan sevgimi, görmesem de biliyorum sonunu sonsuza dek bitmeyecek.

Bak gözlerime gözbebeklerim eridi, bak ellerime ellerim cürüdü, bak yüregime yüregim eskidi, bak günlerce sardıgın bana bak tükendi bitti… Yetti bu acı beni öldürmeye, sonum oldu son bir bakısın canıma yetti…

Depremle girdin gönlüme, fay hattı cizdin yüregime, artcılar hala devam etmekte, özlenmektesin bir tanem dokuz nokta dokuz siddetinde.

Sen gecmisin herhangi bir yolsuz sevdası diye anıyorsun beni oysa ne yollar aradım o sevdaya ama bilmiyorsun cocuk bilmiyorsun…

Advertisement

Sevgi sevilen kisiye sunulan bir armagandır kabul edilmesi ya da geri cevrilmesi önemli degil önemli olan sevginin sunulmus olmasıdır.

Gölgeler düsse de yüreginin üstüne günesini sakın söndürme, umut yoksa yarınlar uzak kalır insana, unutma bir sen daha yok bu dünyada…

Tatlı biri var sevilmeye deger, güzel biri var görülmeye deger, iyi dostlar var özlenmeye deger, ama biri var ki can vermeye deger!

Biriyle 5 dakika sohbet ediyorsam nezaketimden, 30 dakika sohbet ediyorsam kurtulamadıgımdan, saatlerce konusuyorsam; sevdigimdendir.

Belki de hepimiz hic düsünmeden kalbimizin en iyi kısmını vermisizdir. Hemde karsılıgında bizi düsünmesi bile zor olanlara.

Ne seni unutacak kadar zaman gececek… Ne de gecen zaman seni unutmaya yetecek… Bırakıp gittim diye unuttum sanma… Zaman alısmayı ögretir unutmayı asla.

Kahvaltı hazırladım sana da gönderiyorum, umut dolu omlet haslanmıs sevgi bir dilim tutku, seni seviyorum receli ve birde yalnızlık demledim kac sekerli olsun?

Düslerini düsleyerek yasamak, senden nefret ediyorum derken seni sevmek, var olmayan ömrümün tamamını sana adamak, sonra gögsüne yaslanıp seni düslemek ve sevmek kalbinin sonunu bilmeden icine bakarak…

Sesini duyabilme umuduyla yasadıgım hayat yüzünü göremedigim icin cekilmez olsa da sesini duyabildigim icin yasamaya deger…

Bir görünüp bir kaybolmak ayın ve yıldızların isidir. Sen insansın. Hatırladın mı?

Ey ay felek harap olmus alt üst olmus senin icin. Bizi öyle harap, öyle alt üst ediyorsun etme. Ey makamı var ve yokun üzerinde olan kisi. Sen varlık sahasını öyle terk ediyorsun etme. Sen yüz cevirecek olsan ay kapkara olur gamdan. Ayın da evini yıkmayı kastediyorsun etme.

Advertisement

Ask insanın hem dostu hem de düsmanıdır. İnsanı onun gibi yıkan, onun gibi sevindiren bir sey daha yoktur hayatta.

Dün de bugün de yarın da yüreginde yüregin kadar yanındayım kendini yalnız hissettiginde elini yüregine koy ben hep ordayım.

Yalanlar bitmez dudaklar susmayınca, sevgi olmaz gözler ısıl ısıl bakmayınca, güller icinde gecse de ömrüm, senin üstüne gül koklamam gülüm, seni koklamaksa ölüm sen buna degersin gülüm.

Bir yıldız sec kendin icin gökyüzünden gözlerin gibi parlak, senin gibi tatlı olsun, bir yıldız da bana sec, parlaklıgı önemli degil yeter ki sana yakın olsun.

Bana seni seviyorum dedigin zaman bu yalan bile olsa bu yalanı dünyanın bütün gerceklerine degismeye hazırım.

Askların en soylusu birken bircok olandır sevginin en güzeli paylasılan emektir, askların en soylusu birken bircok olandır cıkarsız ve sınırsız paylasılan yürektir.

Deli bir yagmur olsam seni yagdıgım yerler kadar severdim. Deli bir rüzgâr olsam seni estigim yerler kadar severdim. Ama ben sadece deliyim ve seni aldıgım her nefes kadar cok seviyorum.

Duyuyorum sana dokunmanın ezikligini ve düsünüyorum âsık olmanın rezilligini inan yanındayken cekiyorum en cok hasretini.

Askım var daglar bilemez, sevgim var kimsenin aklı alamaz, birde sen varsın ya bir tanem dünyada kimse böyle sevemez…

Bir ilk gibi yasayacagım icimde, kalan son sevgi parcasını seninle, sakın ayrılmayalım askım ölsem bile ellerinde…

Ben seni bir kum tanesine adını yazacak kadar degil sahildeki tüm kum tanelerine adını yazacak kadar cok seviyorum.

Advertisement

Biz her ne kadar sosyetenin cilalı taslarında dans etmesini bilmesek de, soguk dolunayda seytanla azraille dans etmesini iyi biliriz.

Hayat bir tiyatro dediler bana bir rol verdiler en acısı benimki idi önce sev sonra terk et dediler.

Ne olurdu bir yapragın daha olsa, bak sevmiyor iste hain papatya.

Sevdigim insanlara kızabilirdim. Eger sevmek bana mahzun durmayı ögretmeseydi.

Duyguları acıga veren gözler olmasa kalp hislerin mezar tası olurdu.Duyguları acıga veren gözler olmasa kalp hislerin mezar tası olurdu.

Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, kalbin icimde ve ruhun bedenimde oldugu sürece seni sonsuza kadar sevecegim.

Ömrüm seni beklemekle gececekse ve ölüm seni beklerken gelecekse bil ki seni orda da bekleyecegim.

Günesin bile buz tuttugu yerde eger bir ısık görürsen, bil ki o benim sana yanan kalbimdir.

Ask bir tiyatro dediler herkese bir rol verdiler en zoru bana düstü seni unutmamı istediler.

Hayat yasandıgı kadar vardır. Gerisi ya hafızalardaki hatıra ya hayallerdeki ümittir.

Ben seni deli gibi sevdim, sen beni deliyim diye sevmedin.

Advertisement

Sen seni seveni görmeyecek kadar körsen oda sana sevgisini söylemeyecek kadar gururludur.

Hüsranı ise bir tek yerde kabul ediyorum. Yasamak varken yasayamamıs olmakta…

Bir aptalın sizi öpmesine izin verin ama bir öpücügün sizi aptal etmesine asla.

Güller hep ellerinde acsın, ama dikenleri batmasın. Sevda hep seni bulsun ama seni yaralamasın. Mutluluk hep yüregine dolsun ama beni unutturmasın.

Aksamı son bulan ufuklarda… Günes damla damla erirken… Hayatta kalan duygularımla… Sana iki kelime söylüyorum…”Seni seviyorum”

Ne seni unutacak kadar zaman gececek… ne de gecen zaman seni unutmaya yetecek…bırakıp gittim diye unuttum sanma…zaman alısmayı ögretir unutmayı asla

Ne icimde seni unutmak gibi bir his var… Ne de askımı körükleyen bir rüzgâr… Ne seni görmeyecek kadar güclüyüm… Ne de görmeye dayanacak kalbim var

Denizi icerken maviler takıldı bogazıma, karaya vuran balık gibi cırpınıyorum. Bu derin ucurumun önünde hangi yazgı tutukladı beni.

Ay ısıgının aydınlattıgı bir kumsala kücük bir dal parcasıyla seni seviyorum yazmak isterdim ama sen hırcın bir dalga olup silersin diye yazmaktan korktum!

Seni cok özledim. Seni her özledigimde kalbime bir yıldız cizdim. Seni ne kadar özledigimi bilmek ister misin? Sayende bir gökyüzüne sahibim canım.

Uzaklıklar kücük sevgileri yok eder büyükleri ise yüceltir. Tıpkı rüzgârın mumu söndürüp atesi yükselttigi gibi.

Advertisement

Düslerini düsleyerek yasamak, senden nefret ediyorum derken seni sevmek, var olmayan ömrümün tamamını sana adamak, sonra gögsüne yaslanıp seni düslemek ve sevmek kalbinin sonunu bilmeden icine bakarak…

Ya girmeli hancer sonuna kadar ya da kınından hic cıkmamalı yarı gönül vermemeli sevgili sonunda sevmeyecekse hele yarı dudak hic doyasıya öpmeyecekse!

Paylasmanın asaletini hic bir zaman bencilligin cirkinligine tercih etme ve öyle bir arkadas secki sen onun icin ölümü düsündügünde o senin icin coktan ölmüs olsun…


Leave A Reply