Uzak Mesafeli İlişkiler Her Zaman Başarısızlığa Mahkûm mu?

0
Advertisement

Uzak mesafeli ilişkiler her zaman kötü mü biter? Her zaman uzak mesafeli bir ilişki başarısız mı olur? Hiç artı yönleri yok mu? Uzun ve uzak mesafeli ilişkilere kısaca göz atacağız.

Bir ilişkide olmak söz konusu olduğunda her insan çarpıcı biçimde farklıdır. Bu sadece bir gerçek. Bununla birlikte, fark edilemeyecek kadar açık olan belirli ortak türleri tarafından izlenen bazı kalıplar vardır. Bugün uzun mesafeli ilişkilere odaklandığımız için, eşiniz sizden nispeten uzaktayken gidebileceği iki yolu keşfedelim: başarı veya başarısızlık.

İlk olarak, bu tür bir ilişkiyi sürdürmenin neden bu kadar zor olduğunu inceleyelim. Partneriniz fiziksel olarak orada olmadığında hayat sizin için dayanılmaz derecede dikkat dağıtıcı olabilir. İster geçici ister kalıcı olsun, iletişim halinde kalmak ve partnerinizi uzaktan desteklemek hala zor.

Bunu daha da zorlaştıran şey, yakınlık ve yakın temas eksikliğidir. Mısırlı ninelerin dediği gibi, “gözden ırak olan, gönlü de kaybetmiştir!”. Eski nesillerin bununla bir ilgisi olduğunu söylemeliyiz, çocuklar! Kendi başına olmayı öğreniyorsun ve kalbin ne yazık ki soğuyor.

Uzak Mesafeli İlişkiler

Kaynak : pixabay.com

Uzak mesafeli ilişkilerin nadir artıları

Umudunuzu kaybetmeyin millet! Kulağa çılgınca gelse de, uzun mesafeli bir ilişkinin birçok artısı var. Ama açıkçası, bu uzaklık geçiciyse çoğunlukla durum böyledir. Daha uzun zaman geçirmek birçok şeyi değiştirebilir.

Partneriniz için ıstırap verici bekleyişin en iyi yanı, sonunda tekrar buluşacağınız kısımdır! Birbirinizin arkadaşlığından zevk almaya başladığınızda, tüm bu özlem ve tutku sisteminizden çıkacak.

Advertisement

İşte daha iyi bir avantaj, daha güçlü bir temel oluşturacaksınız! Nasıl? Pekala, ne kadar çok konuşursanız, o kadar iyi iletişim kurmayı ve tüm çift problemlerinizi çözmeyi öğreneceksiniz. Bu ilişkinin ne kadar ciddi olduğunu anlamanıza yardımcı olacağından bahsetmiyorum bile, çünkü şehveti aşkla karıştırmanız daha az olasıdır.

İlişkinizi nasıl besleyeceğinize dair ipuçları

Kısa not: Teknoloji ne kadar yardımcı olursa olsun, birisinin çevrimiçi olarak aktif olması durumunda aslında meşgul olabileceğini anlamasını biraz zorlaştırabilir! Bu yüzden hayatın gerçekten sıkışık olabileceğini aklımızda tutmalıyız. Ancak meşgul olmak bir alışkanlık değildir ve ilişkinizde bir şey olmamalıdır.

Şimdilik temas halinde geçirdiğiniz zamandan en iyi şekilde nasıl yararlanabileceğinize odaklanalım, olur mu? İlk ipucumuz, görüntülü aramalar için her ikinize de uygun sabit bir saat belirlemektir. Mesajlaşmak eğlencelidir ama, hadi ama, arada bir o yüzleri kesinlikle görmelisin!

Uzak Mesafeli İlişkiler

Kaynak : pixabay.com

Bir diğer ipucumuz ise, sevdiklerinize göndermek için günün anlarını fotoğraf veya video kliplerle yakalamak. Paylaşmak önemsemektir ve partnerinizin gününüze daha fazla dahil olmasını sağlayacaktır. Ayrıca bağlantıya öncelik vermenizi öneririz – ve bu sadece konuşmakla ilgili değil. Uygun gördüğünüz iletişimsel yollarla daha derin seviyelerde bağlantı kurmaya çalışın.

Son olarak, neden ikiniz sanal bir randevuya çıkmıyorsunuz? Konuşurken bir yemeğin veya bir fincan kahvenin tadını çıkarırken yüz yüze görüşme. Bunun için giyinerek daha da eğlenceli hale getirin; bunun bir zararı yok!

Advertisement


Leave A Reply