02:02 Saat Anlamı

0
Advertisement

Çift saatlerden 02:02’nin (sıfır iki sıfır iki) anlamı nedir? Saat 02:02 ne anlama gelir, saatlerin anlamları, açıklamaları.

02:02 Saat Anlamı

02:02 Saat Anlamı : ŞU ANDA SENİ DÜŞÜNÜYOR

Saat 02:02 şu an seni düşünüyor anlamına geliyor. Anlaşılan bu saatte hala uyumamış, belki de düşüncelerden uykusu kaçmış. Bu saatte uyumayıp seni düşünüyorsa bu sana karşı boş olmadığı anlamını taşır. Belki daha önce gezdiğimiz yerleri, belki ettiğiniz muhabbetleri, belki de sana söylemek isteyip de bir türlü söyleyemediklerini düşünüyordur. Gece 02:02 insanların çoğunun aşık da olsalar, yataklarında bilmem kaçıncı uykularında oldukları bir zaman dilimi. Oysa seninkisi uyumamış, seni düşünüyor.

Şu anda internetten bu saatin anlamını araştırdığına göre sen de onu düşünüyorsun demektir. Bu da duygularınızın karşılıklı olduğu anlamına gelir. Yada aranızda çözmekte zorlandığınız ve kafanızı fazlaca kurcalayan sorunlar var demektir. Hangisi olursa olsun birbirine önem veren insanlar gecenin bu saati birbirini düşünür. Hayatın çok kısa olduğu dikkate alırsak düşünmeyi bırakıp eyleme geçmenin zamanı. Fazla düşünmenin hiç kimseye hiç bir faydası olmaz. Artık birbirinize karşı açık olun ve ne sorunuz varsa konuşarak çözün, düşünerek değil.


Leave A Reply