06:06 Saat Anlamı

0
Advertisement

Çift saatlerden 06:06’in (sıfır altı sıfır altı) anlamı nedir? Saat 06:06 ne anlama gelir, saatlerin anlamları, açıklamaları.

06:06 Saat Anlamı

06:06 Saat Anlamı: ŞU AN ÇOK MUTSUZ

Saat 06:06 şu an çok mutsuz anlamına geliyor. Sabahın bu çok erken saatlerinde sevdiğinin mutsuz olduğunu söylemeyi biz de istemezdik ama durum maalesef bu şekilde. Saat 06:06 nın hissedilen ve büyük ihtimalle geçici olan bir mutsuzluk. Şu saatte eğer ayaktaysan ve sen de onu düşünüyorsan muhtemelen probleminiz veya kafanıza takılan bazı konular var. Hani olur ya insan bir sıkıntı ile yatar, rüyasında o sıkıntıya devam eder ve aniden uyanıp uykusu kaçar. Normalde uyanılmayacak saatte uyanır ve uyanır uyanmaz aklına sıkıntısı gelir ve tekrar uyuyamaz. Muhtemelen sevdiğin de bunları yaşıyor.

Gerçi sabah güne sensiz başlaması, özlem duyması da bir çeşit mutsuzluk kaynağı. Eğer Problem sadece buysa, yakın zamanda çözmenize ve hayatın her güzel gününe birlikte ve güzelliklerle başlamanızı dileriz. Şu anda hayal gibi görünen bu durum gelecekte gayet de mümkün. Önemli olan o güzel günler geldiğinde kıymetini bilebilmek, bu zamanlarda yaşadığınız ayrılık mutsuzluğunu unutmamak, ona göre yaşamak…


Leave A Reply