Kolay İle İlgili Cümleler

0
Advertisement

Kolay ile ilgili cümleler. Kolay kelimesi içeren “Kolay” kelimesinin kullanılmış olduğu örnek Türkçe cümlelerin yer aldığı sayfamız.

Kolay İle İlgili Cümleler

  1. *** Sanayiyi Teşvik Yasası ile imalatçılara gümrük ve çeşitli vergiler konusunda kolaylık sağlanmıştır.
  2. *** Kolay kolay kimseye güvenmeme eğilimindeki bu kişilere bu durumu nasıl anlatacağımı bilemiyorum.
  3. *** Kolay sorulara yanlış cevap vermek gibi garip bir huyum var.
  4. *** Akarsular, zorluklarına göre kolayca geçilebilecek olanlardan, ancak ölüm tehlikesi göze alınarak geçilebilecek olanlarına kaklar altı dereceye ayrılır.
  5. *** Parçacığımsı, fizikte, belirli bir ortamda, bir parçacık gibi davranan ve çözümlemede kolaylık sağlamak amacıyla parçacık olarak kabul edilebilen tedirginlik.
  6. *** Çalışma ilkesi açısından siklotrona benzeyen mikrotronun üstünlüğü, hızlandırılan parçacıkların magnetik alanın dışına kolaylıkla çıkartılabilmesidir.
  7. *** Çocuğun yaşına bakılırsa ona nispeten daha kolay sorular sormalıyız.
  8. *** İkea’dan aldığım masayı kolayca yaptım ve mutfağa yerleştirdim.
  9. *** Kolay bir yaşam peşinde koşuyorsan biraz çabalaman gerekecek.
  10. *** İnternet hızımın yüksek olması sebebi ile filmleri kolayca indirmeyi başarabiliyoruz.
  11. *** Petrol ve doğal gazın kömür karşısındaki üstünlüklerinden biri taşıma kolaylığıdır.
  12. *** Boru hatlarıyla kolayca taşınabilen petrol ve gaz, yalnızca büyük ölçekli sanayinin yakın çevrede gelişmesine yön vermekle kalmadı, kuzeydoğu ve Büyük Okyanus kıyısındaki sanayi bölgelerinin de yakıt gereksinmesini karşıladı.
  13. *** Mnemonist, anımsamayı kolaylaştırmak için türlü işlemlere başvurur.
  14. *** Böylece, iyot emmiş olan dokular röntgen filminde öbür dokulardan daha koyu gölgeli bir görüntü vererek kolayca gözlemlenebilir.
  15. *** Bu sayede savunma veya ceza avukatı arayanlar aradığı seçenekleri kolayca bularak daha başarılı sonuçlar elde etmektedir.
  16. *** Astropay kart, yüzlerce farklı web sitelerinde sorunsuz ve kolay şekilde kullanılabileceği ön ödemeli kart sistemidir.
  17. *** Kısa süre de kullanıma başlayacağınız kart ile alışverişinizde farklılık yaratabilir, ihtiyaçlarınızı dilediğiniz kolaylıkla satın alabilirsiniz.
  18. *** Astropay satış yapan çeşitli internet sitelerinden daha fazla bilgi alabilir ve aklınıza takılan herhangi bir soruyu da yetkililere kolay bir şekilde iletebilirsiniz.
  19. *** Uzun CAT bot modellerini skinny pantolonlar ve mini etekler ile kolaylıkla kombinleyebilirsiniz.
  20. *** Soğuk günlerde ayaklarınızda mükemmel bir rahatlık sağlayan birbirinden şık ve kullanışlı CAT bot modelleri arasından tarzınıza ve kullanım amacınıza en uygun olanı sitemiz üzerinden kolaylıkla seçebilirsiniz.


Leave A Reply